Info en meest gestelde vragen

Wat kost het judokamp
Het judokamp kost € 100,00 per deelnemer (2024). Na inschrijving wordt er een betaalverzoek toegezonden. De uiterste betaaldatum is vastgesteld op 01-04-2024

Wat krijg je daarvoor?
Voor dit bedrag krijg je eten en drinken, overnachtingen, toeristenbelasting, trainingen en alles wat er verder nog tijdens het kampweekend voorkomt.

Voor wie is het kamp bedoeld?
Het judokamp is voor iedereen die mee wil. Ook kinderen die geen judo doen, maar bijvoorbeeld alleen Kidsfit. Het is een kamp voor jong en oud. Er worden natuurlijk wel judogerelateerde activiteiten gedaan

Hoe ziet een dag op het kamp er uit?
Het kamp kent een vast dagschema met maaltijden en diverse trainingen. Daarnaast is er uiteraard ruimte voor sport, spel en ontspanning. De activiteiten worden later bekend gemaakt.

Hoe zijn deelnemers verzekerd?
Alle deelnemers dienen zelf verzekerd te zijn middels een reisverzekering.

Mijn kind gebruikt medicijnen, is dat een probleem?
Uiteraard hoeft medicijngebruik geen belemmering te zijn voor deelname. Medicijngebruik dient bij opgave voor de kampweek op het inschrijfformulier kenbaar gemaakt te worden. Gezien het intensieve programma zal op individuele basis naar medicijngebruik worden gekeken. De organisatie kan naar aanleiding van de informatie op de inschrijfformulieren contact opnemen om het medicijngebruik van de desbetreffende deelnemer te bespreken. Tijdens het kamp is er altijd iemand met EHBO aanwezig.

Ik heb een allergie / ben vegetarisch, kan daar met de maaltijden rekening meegehouden worden?
Uiteraard. Dieetwensen of allergieën kan je aangeven op het inschrijfformulier. In overleg met de organisatie wordt dan gekeken of/en welke voedingsmiddelen er eventueel door de de deelnemers zelf meegenomen moeten worden. Let op, dit zijn voorkeuren van medische aard, dus niet als je iets ‘liever niet lust’.

Kan ik langskomen tijdens kamp?
Wij snappen dat ouders graag even willen komen kijken hoe het gaat. Helaas is dat niet mogelijk, zeker gezien het korte tijdsbestek dat we op kamp gaan.

Wat te doen bij heimwee?
Heimwee is vervelend uiteraard. Toch is gebleken dat dit geen reden hoeft te zijn om thuis te blijven. Contact met het thuisfront is uiteraard geen probleem, maar tijdens de activiteiten en het eten blijven de mobieltjes aan de kant.

Hoe zit het met vervoer?
op het inschrijfformulier kun je als ouder/verzorger aangeven of je heen- en/of terug kunt rijden naar de kamplocatie, en hoeveel personen je nog kwijt kunt in de auto. We vragen de ouders om op vrijdag heen te rijden vanaf 15:45 uur en om op zondag tussen 14:00-15:00 weer terug te rijden. De kamplocatie is vanaf Bodegraven ongeveer een uurtje rijden.

Uit wie bestaat de kampcommissie?
We werken met een enthousiaste club vrijwilligers (judoka’s én ouders) nauw samen om dit kamp tot een mooi succes te maken: Dion Spits, Erik van Leeuwen, Agnes van Wijngaarden, Tessa Langerak, Marloes den Hartogh, Rowin de Jong, Laila Elmahi, Gianluca Marrazza, Indy Spits, Zhen van Mechelen, Eric Zwaan. Tijdens het kamp zelf zullen er genoeg begeleiders aanwezig zijn. Alle begeleiders zijn in het bezit van een VOG